Breaking News

Suplimente alimentare comune pentru articulații

Suplimente alimentare comune pentru

Dacă aveți dureri articulare, un supliment pentru articulații vă poate ajuta să vă reduceți simptomele și să vă ușureze deplasarea. Dar înainte de a începe să luați suplimente, asigurați-vă că discutați cu medicul dumneavoastră. Ei vă pot revizui dieta, rutina de exerciții și regimul de medicamente pentru a determina ce suplimente sunt cele mai bune pentru dvs.

Unele suplimente comune pentru articulații sunt glucozamina și condroitina, care susțin creșterea cartilajelor și pot reduce inflamația. Aceste ingrediente sunt disponibile și în combinație cu alți nutrienți care ajută la promovarea articulațiilor sănătoase.

suplimente alimentare pentru articulatii

Glucozamina este blocul natural al cartilajului și se găsește în corpul tău. Poate crește producția de cartilaj în articulații și poate reduce simptomele osteoartritei.

Condroitina este o altă componentă a cartilajului și poate ajuta, de asemenea, la creșterea creșterii cartilajului și la îmbunătățirea mobilității articulațiilor. Acest nutrient poate fi găsit într-o varietate de produse, dar este adesea ambalat cu alte ingrediente care susțin sănătatea articulațiilor, cum ar fi MSM (metilsulfonilmetan).

Suplimente alimentare comune pentru articulații

S-a demonstrat că vitamina C are proprietăți antiinflamatorii. De asemenea, poate sprijini formarea de colagen și elastină, care sunt componente importante în țesutul conjunctiv al articulațiilor. Puteți obține vitamina C dintr-o varietate de alimente, inclusiv fructe, legume și cereale integrale.

Turmericul este un ingredient comun în multe suplimente pentru articulații, deoarece are proprietăți antiinflamatorii puternice. De asemenea, vă poate proteja articulațiile de enzimele inflamatorii și poate promova vindecarea.

Uleiul de pește este un alt supliment popular pentru sănătatea articulațiilor. Conține acizi grași omega-3 care ajută la reducerea inflamației și la ameliorarea durerii la persoanele cu artrită sau alte forme de durere articulară.

Metilsulfonilmetanul (MSM) este o substanță chimică care este produsă în mod natural în corpul dumneavoastră. Este un ingredient comun în amestecurile de articulații, deoarece poate îmbunătăți o serie de probleme diferite ale corpului, cum ar fi inflamația, durerile articulare și stresul oxidativ.

Nesaponificabilele de avocado-soia (ASU) sunt un alt ingredient popular dintr-o serie de suplimente pentru articulații, deoarece pot ajuta la prevenirea defalcării cartilajului și la repararea acestuia. Studiile arată că ASU ameliorează simptomele durerii la persoanele cu osteoartrită și artrită reumatoidă.

Extractul din semințe de tamarind este un supliment popular din plante, deoarece vă poate ajuta să vă protejați articulațiile de inflamație și să încetinească degradarea oaselor și cartilajului. De asemenea, are proprietăți antioxidante și poate ajuta la menținerea sistemului imunitar.

Boswellia este o plantă care a fost folosită în medicina tradițională de secole și poate ajuta la atenuarea durerilor articulare și a inflamației. S-a demonstrat că reduce durerea, umflarea și rigiditatea la persoanele cu artrită reumatoidă și alte afecțiuni.

Magneziul este un mineral care susține funcția musculară și nervoasă, ritmul cardiac și reglarea zahărului din sânge. Este o componentă esențială a oaselor și cartilajului și poate contribui la scăderea riscului de osteoartrita la genunchi.

Vitamina D este o vitamină care ajută organismul să absoarbă calciul, care vă poate proteja oasele și articulațiile de deteriorare. De asemenea, promovează dezvoltarea țesutului conjunctiv puternic și ajută la menținerea pielii sănătoase.

De asemenea, este bun pentru reducerea colesterolului și a trigliceridelor, care vă pot crește riscul de boli de inimă. Puteți găsi vitamina D într-o varietate de alimente, dar puteți lua și un supliment dacă nu obțineți suficient din dietă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *